Thursday, July 19, 2012

Happy Happy Day!

My birthday come and go in a puff.
God.. It is so great to be 27! :P
Thank you Allah

The night before my birthday.
i was so sleepy by 930.
Work has been really really hectic nowadays that i will fall asleep by 10 pm.
Soooooo not cool right..

So this day is no exception..
Having successfully stayed up until 1 am the night before, it took all my energy ke keep my eyes open at 930..

At 945 pm i dah ajak bedmates (Leman and Hiro) masuk bilik..
By 946 I'm already half asleep on my bed.
But at 947, Leman barged into our room cakap ade orang datang.
Dia suh pegi tgk.

I was like..
Hello.. I'm not decent kot dah malam2 buta sapa jek nak pakai bra kan..
Pehtu Leman paksa2 jugak..
Memula dia cakap Ayong datang..

Ayong tuh dah kategori "buat macam rumah sendirik" kot..
Tak payah de aku nak sambut buat air sirap bagai kan.. hehehe..
So aku tanak kuar.. lagipon ayong kata nak amik barang jek..
Pehtu Leman cakap Opah ikut.. Pon aku tanak kuar.. Dah separuh tutup mata kot..
Last2 sebab Leman dah buat muka mcm nak nangis.. Aku bangun la jugak kuar kan.. Hehe..

Rupanya Leman dah berpakat ngan diorang nak buat surprise..
Sooo sweet..
Makan ice cream cake Baskin Robin malam2 buta..
Bersorak gembira lelamak dalam badan ku okay..
Pesta sugar malam2..

I'm wayyyyy past the age whereby i stayed to wait for anybody's birthday let alone my own..
Dulu2 kalau birthday mesti nak jadik orang first yg wish tepat kol 12.. heheh..
So kanak-kanak.. **flips-hair-ala-orang-dewasa**

Next day Leman hantar bunga and chocolates at my office..
Birthday girl senyum sampai petang :)

I am just thankful and happy to be alive..
Enjoying my life beside my love ones..
Life is too short to focus on the negatives..
If you wanna go all negatives.. please include me out thank you..

***To all my haters..
My awesome life does not resolve around you..
You should stop wasting your time meddling in my businesses..
I AM INDEED HAPPY..
If you are not i hope you will find happiness one day..
But i know for a fact that you will NEVER find your own happiness if you sebuk nak dengki mendengki dengan orang lain punya happiness..
Go figure

PS: Sapa makan cili dia la yg rasa pedas!

 

1 comment:

Sash said...

Bab makan cili lah yang tak buleh tahan tuh. Hahahah i kuat pedas. Aacanerr?? Hahahaha. Kidding babe! Happy Burpday! Happy burpday! I hantar msg kat instag u, maybe u tak perasan kot :)) Heeee.