Sunday, December 06, 2009

Sebulat2 bola boling..bulat lagik perut gomok aku..hehehhe..

This weekend adalah patut pegi tengok lampu kat Singapore..
Itu pon sebab nak leverage pegi Ju kawen (today)..

Tapik suami ku adalah perlu berkhidmat untuk kompeni plak..
Ishkk..POTONG betullah (seperti slogan kompeni dia tu :P)

Nak majok pon tak bley sebab valid reason..
So telah mempostpone percutian ini..
Which is not even in our plan vacation pon..
Tapi tak kira..nak tengok lampu jugak since husband dah promise kan husband kan..hehehhe..

Looks like sepanjang december nih is holiday week..

Jumaat nih pon akak dah slot cuti..
Sebab selangor adalah cuti..so macam nanti mesti dengki tengok husband tido dan akak kena pegi kerja..so baik lah amik cuti jugak..hehehe..
Ingat nak pegi weekend retreat..tapi tak sure lagik kat mana..

Next jumaat plak..mahu ke club med..

And the next jumaat baru ke Singapore (insyallah)..

3 hari nih sangat bosan..
Husband keja dari pagi sampai malam..
Bini tomok tinggal umah dengan kekucing aje..

Dah nak lebam bijik mata asek layan dvd..makan..tido..
Sunyi jek rase sebab Husband takde..

I've been taking it for granted my Husband's existance all this while...
Dah lama tak tinggal weekend sensorang..
So lepas nih harus lebih appreciate kehadiran husband di sisi..hehehhee...
I mish you munchkin..
My days are bleak without you..sob..sob..

On a different note..
Tak dapat pegi Ju kawen hari nih..
"I'm sooooo sorry babe.."
Bukan sengaja tapik Zaika ade family emergency..kalau tak ingat nak tumpang dia jek..
And since I'm not familiar with Johor, tak berani nak drive long distance sorang2..
We'll make it up to you later okeh..

CONGRATULATIONS to Mr and Mrs Marie.
Selamat Pengantin Baru..

Diaorang nih lepas nih pegi honeymoon kat London and Paris..
Best nyeee..hehehe..
Mrs ketot, jangan lupa belikan thumbler starbucks london and paris aku ye..tengsss..

1 comment:

Noraishikin Mohd Salleh said...

abg leman keja P1? department mana? kt HQ ke?