Friday, January 28, 2011

Tambah dosa di pagi Jumaat

This morning mase on the way to office, we tune in Fly FM..
Sebenarnye aku tak focus sgt pon..sebab sebuk main pokemon kat ds..heheheh..
Bukan senang youols nak dapat peluang seminggu straight pegi keja berhantar dan balik berjemput oleh Abang Leman..hehehe..

Pehtu mase segment "Fix It"..Dj Nadia tu cakap la..diorang dah keja keras beberapa minggu nak fix it satu masalah budak pompuan nih..
Ingatkan masalah ape..rupe nye dia nak jumpa celebrity..

Terus akak tertanye tanye?
Jonny Depp? Brat Pitt? Paling koman pon mesti tom cruise kan..

Khairul Fahmi si footballer tu je rupe nye!! a.k.a Apex

huhuhuhuhu.. Celebrity ke nyeh?

Eh..apsal plak aku termengumpat mamat nih.. dia bukan ade dosa ngan aku pon..hehehehe..
Aku nak mengumpat budak pompuan nih..

Pehtu si Dj Nadia tu pon call la pompuan gedik nih tadik..
Cakap tak dapat nak tunaikan permintaan dia nak jumpa si Apex nih..
Pehtu suruh dia cakap ngan producer Fly FM (ke tah pangkat ape tah) nama Adam..

Pehtu Adam nih pon cakap la..
Sebagai ganti dia dapat lunch bersama Dj2 Fly FM..

Pehtu Nadia tanye la ape perasaan dia..

Boleh pompuan annoying tuh cakap..

"I'm sooo dissappointed!"

huhuhuhu..mase nih aku dah kutuk2 dah..sebab macam ungrateful gile minah nih..pehtu dah la bagi hadiah lunch ngan Dj2 fly..pehtu bukan nak berterima kasih..bole plak buat ayat2 gaya lemah macam tak makan seminggu..Kalau aku jadik nadia aku dah sentap tau :P..ye la kan..macam teruk sgt la makan ngan dj2 sebagai ganti makan ngan Khairul Fahmi..huhuhuh..

Sekali ade twist..Rupe nye yg producer nama Adam tuh.. Is actually Khairul Fahmi!

Mase nih lagik la menggedik gedik kuase doploh..

Ohhhh plisssssssss..pepagi aku dah tambah dosa mengumpat orang yg aku tak kenal pon..hahahahhahaha..

Gedik ok youols..sumpah mak tak exagerate.. and sumpah jugak rase nak lempang..
Memang macam tatau malu langsung..
Sampai aku plak yg rase nak nyuruk bawah seat kereta.. huhuhuhu..
Sebab aku yg tolong malu kan..

"betul ke ni Khairul Fahmi?"
"I nak panggil you ape nih? Khairul Fahmi ke Apex?
"Hari Ahad yg lepas you pegi mana?"

Oh plisss someone slap some sense into this girl..
This is on National Radio la pepagi bute..
Boleh tak jgn gediks sangat..

Dah la mamat tu ade girlfren kan..
Kesian girlfren dia kan..

The thing is, cuba Malaysia tak menang suzuki cup hari tuh..
Ko hengat ade dia kesah nak jumpa Khairul Fahmi?
huhuhuhu..

Tapi mamat tuh mmg sporting la..
And dia kata girlfren dia pon sporting..
Err..dulu Mawi pon kata ex-tunang dia (yg aku pon dah tak ingat nama ape tu) pon sporting kan? huhuhuhuh

So moral of the story..

Pegi keja sila lah dengar cd Justin Bieber jek.. Dengar radio buat tambah dosa jek pepagi hari jumaat nih..

PS: Akak cuti seminggu next week *dengan nada riak* Sila jeles plis

4 comments:

Anonymous said...

Bestnye segment gossip kau nyah, keep em coming. Juju

Noraishikin Mohd Salleh said...

alamak ruginya tak tune fly pagi tadi...klu tak boleh muntah sebaldi dan MC ;)

boleh imagine cemna gedixnya pompuan tuh...yaikkkssss!

anyway kan kak...ex-tunang mawi tu nama dia Ina....bukan zarina hassan basri yer....Ina Naim..hhahahah

selamat bercuti dengan aman bahgia....i jeles tahap gaban :p

~Cik Ati~ said...

aler...rugi2 sy x dgr...klau x leh ngumpat skali..bahahahhaha

dot said...

Juju. I mish you cho much much. Bile nak invite aku datang housewarming..ngehehe..

Shikin..haa..tenkiu2..skrg dah ingat dah nama ina naim tu..muke dia pon dah leh recall balik dah..takyah google pon..hehehe..

Ye cik ati..seb baik..kurang dose you compare ngan i hari nih ;)