Tuesday, September 01, 2009

Hari nih mendung jek
Semendung hati ku
sob..sob..

YEsterday nite we said our goodbyes to Romeo.
Aku sejak on the way to pasar ramadhan petang tuh nak
banjir dah..
Tapi bila tengok opah nangis teresak2 pelok cium Romeo aku
pon tumpang lagi sekali..huhuhu..

He's such a good boy.
Macam tau tau jek nak pindah dok ngan mak baru dia..
Sejak pagi dia baik jek..
And semua adik beradik (tamtam, tj, si putih, koko) dia pon
macam tau2 jek dia nak pindah..
Semua asek nak pelok2 dia tido..

Am actually crying typing this.
Must be due to my hormonal inbalance due to period..
sob..sob..sedih nye..

Sedih bila teringat dia baik sgt..
Dot amik masokkan dalam carrier pon dia diam jek..
takde menggelupor langsung..
And bila mak baru dia angkat carrier bawak kuar and masuk lift pon..
dia baik jek..langsung tak berbunyi..
Sedihhh..

Dia macam rela jek nak berpisah ngan semua orang..
uuuuwwaaa...
stop crying saiko.
Akak nih dah le cubicle depan skalik..hahahahha.

Tapi memang takleh buat ape..
We so wish we could take all of them in..
Tapi rumah kitaorang kecik.
tak sesuai bela lebih drp 2 ekor sorang jek..huhuhuhu..
So terpaksa lah redha.

Seb baik la aku kenal baik ngan kakak mak angkat baru dia tuh,,
heheheh..
so still bole jejak kasih.
Mak angkat baru dia Ani.. adik zue..
Memula aku offer sekor kat zue..tapi dia tak confident nak jaga kucing..
hahahha.. kau sure ke takmo sekor jugak babe? bole la kucing kau kawan ngan kucing ani nanti.
ehehehe..

So itu lah dia..
Goodbye Romeo..
Hope you'll have a happy life ahead.
Muuaaahhhhssss...

2 comments:

dazzledalie said...

takpe, romeo akan diberi layanan tiptop punya tu nanti.. aku memahami kesedihan ko sebagai mak kucing.. jgn nanges weh..habis maskara nanti..ahaha

warung GAJAHPUTEH said...

sedihnya na...huhuhuhu....
adik aku pun (adik okkay!bukan anak..hehe) 2 org dah dekat sebulan hilang...sedih siot...nanges jek aku tetiap kali teringat dorg....kalo adopted tahan lg...dah tau sape mak bapak angkat baru dorg....ni...hilang entah kemana....sedihnya.....mak pun tgh syahdu ni noqs!...huwaaaaaaaaaaa