Tuesday, April 26, 2011

Freebies: Mari mari sapa cepat dia dapat :)

Dah lebih kurang 7 tahun aku merepek dalam blog nih..

Sekali pon aku tak pernah teringin nak kasik freebies.. hahahahha..

Tapi lepas 7 tahun..still ade gak orang nak bace aku merepek..

Aku tetiba rase teringin nak kasik freebies..

Syarat nya senang jek..

First 5 people who drop by to say hello..

And the other 5 randomly selected commentor..

Err.. katakan laa.. ade 8 ketul jek komen yg masuk kan.. Kira nye first 5 tuh dah tentu la dapat kan.. hehehhe.. so yg balance lagik 3 tuh pon dah kira menang tanpa bertanding la kan.. hahahah..

Hadiah utama..

Pakej percutian untuk 2 orang bersama dot..

hahahhahahahhaa..

Sumpah aku TIPU okkkkkk.. Ko hengat akak gabenor bank negara nyehs?

Nih freebies nya..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

Hahahahhaa..nama pon freebies kan nyehs.. harus la akak pon dapat free.. hehehhehe..

Tapik akak sure dah termasuk dalam head charge cost yg Hotel nih charge kan..

Last 2 days akak ade kursus kat Double Tree by Hilton nih..

So bila time break out session dalam seperate room, dia ade sedia kan pen lebih dalam gelas..

And sebab akak jakun  tanak membazir..

Bila takde orang tengok akak cecepat amik banyak2 masuk dalam handbeg..

wahahahhahahahha...

Tapi serius suke ok pen tuh.. Macam chomel gila mengingatkan akak kepada wrapper gula..

Ok ye korang.. sila la letak komen.. Takyah buat karangan "pada suatu hari, hantu kak limah telah pulang ke rumah. Tiba-tiba ...." hahahhaha.. Just say helo will do :)

First 5..

And random 5..

Sampai hari jumaat nih jek ok..

Kira nye hadiah akak hanye lah cost duit setem..

Setem mahal ok sekarang nih youolls :P

Untuk korang yg suka kumpul pen hotel, inilah peluang keemasan anda.. hahahhahaha..

PS: Kita start la dengan freebies dulu kan.. Lain kali ade sambutan and ade rezeki lebih..kita buat la hadiah yg best2 sikit ok..

(Syarat2 penyertaan: Mestilah bukan Ayong dan Abah.. dan jugak bukan kawan2 office.. Buat abes duit setem aku jek youolss nih.. hehehhe.. Korang nak nanti amik sendirik kat ofis ye..I ade spare :P)

PS: Akak berkenan lah hotel nih.. Dah la bilik meeting sama level ngan outdoor swimming pool dia.. uuwwaaa..leleh jek air liur kena masuk bilik meeting instead of bilik tukar baju mandi..hehehe..

PPS: Abang Leman..anda paham ke tak bini dah kasik hint tuh? Kalau tak paham jugak nanti bini amikkan pamplet dia satu ye.. hehehhe..

Have a great week ahead people..
Thank you for reading dotkiut~

14 comments:

Anonymous said...

Haluuu, aku adalah first!!! Im not family member neither am i kawan Office. Gasak kau la, sape suruh tak letak- not applicable to kawan Ex Office. Takpe, aku tak dpt freebie pun takpe, just wanted u to know that i love reading your blog. Youre sinferely, cinderella tempang-ju

Ms J said...

er.. julian says hello to hiro! ngeeee~!

HoneY said...

HELLO K.INA... heheehe...

Zuraida said...

oh my...dah 3 orang? pantas pantas. hahahah. saje je nak drop by bagi tambah competition sket...tapi takpela, masukkan aku kat kategori random pun takpe.

:D

ajie said...

ermmmmmm. aku malu la. tp, nak ckp nih, aku ngan opis mate aku suke gak baca blog ko nih. x dpt freebies pon x pe. asalkan ko trus la mengarang lg kat sini ek. aku bosan gila kat opis nih. so, bleh la aku ilangkan bosan bila baca blog ko nih. hahahahah
-akong-

-farahsu- said...

hello...is it me you're looking for?? hahahahhaa
from d silent reader @Menara TM :D

dieya said...

ishkkk.. cemana aku bleh miss entry ni.. nak join gaks!

SHAWLS :2=RM15!! said...

nakkkk jugekk

SHAWLS :2=RM15!! said...

nak jugee

Farina said...

Eh, I sempat lah dapat yang last ek. Hopefully takde orang lepas I. Berani comment lepas I, berani lah, malam kang mimpi hantu kak limah datang kaco. Hahaha. Cost setem hantar kat I mesti mahal kan, so takpelah. U simpan je freebies tuh sampai I balik malaysia nanti. hehe. Good idea lah kasik freebies, I nak buat gak lah, nanti balik Malaysia I pos kan freebies tuh. Kasik coach nye tempat syiling dahla kan. Amboi, tak menahan, nak kasik coach.Hahaha

gajahputeh CUPCAKES said...

alamakkk...alamakkk....
nape la tenet leh prob lak time dot nak bermurah ati bg freebies nih....

:::sedang berdoa bersungguh2 supaya tersenarai:::: ;p

dot said...

1) Ketot. You stalker. hahaha. But me like me stalker :P.. Save duit setem aku nyeh bole pass kat ko mase kita lunch nanti..hehe

2) Jaja. Hiro and the geng say hello kembali

3) Hello Honey :)

4) Zu babeh..takyah masuk random..takde sapo pon..hahahha.. bila nak dtg amik movie? Boleh aku pass freebies sekali..;)

5) Akong. Lama tak jumpa. Ko dah makin slim skrg..aku plak makin melebar.. sesuai menyahut cabaran jalur lebar TM.. hehe..

6) Farah. serius weih rindu kat ko.. Bila ko dating2 ngan Dieya tuh ajak2 ler aku.. hehe.. oh btw..aku dgn gatal nye dah bayar exam fee P2 for June, tapi rase cam sunk cost jek nih weih! hahahha..

7) Dieya.. jeles aku tgk percutian2 bukan tambang murah ko.. make me wish I did not leave MAS.. hahaha.. Tapi tempat skrg nih pon best jugak..cuma aku terpaksa la percutian kadar berjimat cermat..hehehee

8 and 9)Shawls.. kamu nak 2 set ye.. Baik lah ;)

10) Mommy F.. Sila bagik soklan bocor bila you nak buat peraduan kasik adiah Coach ye..i nak standby tido pelok laptop.. hehehehe..I wanna send something your way..send me you address ok..(tapik silap2 you dah masuk labour room postage tak sampai lagik..hehe)

11) Cik laili..dah save dah satu set untuk kamu nih.. hehehe.."pecah kaca pecah gelas..lepas nih kalau nak balas ngan cupcakes pon saye terima ngan mulut terbuka.." hahahhaha

Noraishikin Mohd Salleh said...

demn terlepas..hadoi, bahana lama x bukak blog..

ada lebih ke *dengan muka kesian* hahhhahah

dot said...

Hehe. Ade Ikin. Forward address ok