Thursday, February 14, 2013

V day

Today is 14 February.
Dulu zaman2 bercinta cintaan rajin jugak celebrate.
kalau tak ngan Leman, pegi dinner ngan Juita my ex-housemate pon jadik la.
Dulu2 I will feel a bit depressed kalau time valentine aku dok sorang2.
rase mcm kekurangan kasih sayang gittew.
Hahahha..

Sekarang..
14 February is just hari selasa for me.
Valentine day what? Hahahha
Bukan la sebab aku nih dah jadik baik ke ape..
(please save me the lecture on celebrating V day. cukup penuh dah fwd emails aku rasenye)
Sebab nowadays life has been more demanding.

Tambah2 tgh time iols mabuk2 most of the time nih..
Nak kuar umah pon pikir patblas kali.. Hahahha..
Rutin pegi keja balik keja jek..
Makan semua pon tapau jek.

Anyway, Valentine or not, it would be nice kalau sekali sekala boifren/ fiance/ husband shown their love to us kan..
When you say you celebrate Valentine day tu kira macam mana?

Ade orang propah jek lebih tak celebrate valentine day tapi kang time dinner elok jek pegi deting makan luar ngan boifren. Itu tak kira celebrate ke?
Mungkin itu kira "kebetulan" kot. Kalau bukan Valentine day still nak kena makan jugak kan. Hahaha.. Ade kah kalau dapat bunga and hadiah tuh dah kira celebrate Valentine's day?
Entah lah, tepuk dada tanye selera masing2.
Mase zaman aku rajin join celebration dulu (the cards, flowers, chocolates etc)..
I justify myself, bukan iols pegi nyalakan candle untuk St. Valentine or something. Hahaha.
Tapi tu la kan.. baik jgn cakap byk..
Kang bukan saje aku dapat dosa menyambut valentine's day tapi dapat jugak dosa deemed menghalal kan yg haram.. Huhuhu..

Whatever it is..
14 February 2013 is also our 178 months anniversary..
We used to celebrate our anniversary on a monthly basis ok..
Tapi few months lepas kawen kelaut la semua celebration itu.. Hahahha..

Husband,
I don't need flowers and chocolate,
Just your never ending love will do ;)

Happy tuesday people,
Xoxo


1 comment:

Sash said...

Hahahaha, itu lah since fatwa dah keluar bila lalu tepi v-card i jeling jeling aje lah. To be frank i pon sama gak, kuar kuar makan beli hadiah bagai. Dulu lah, itu dulu. Hahahaha. Tapi betul macam you cakap, setakat sonok sonok gitu aje bukannye tau usul pangkal st valentino tu pon sangat. lolz ;)