Thursday, June 04, 2009

Blogku bersawang

oh blog ku dah bersawang..
huhuhu..
Sungguh lama tidak update..

Silalah jgn speku aku kena selsema khinzir ke ape ke eh lepas balik dari Melbourne..hehehe (nauzubillah..huhuhhu).. Semua orang ok.. alhamdulillah.. (despite quite a number of cases in Melbourne at the time we were there.)

Anyhow.. saya sangat kelam kabut..huhuhhuhu.. daripada hari tuh menggelupur tak habes..huhuhhu..

Memula menggelupur pindah umah.. kemas barang2..keman baju2.. kemas umah lama.. kemas umah baru.. huhuhu.. sampai hari nih pon belom abes kemas umah baru sebenar nye.. huhuhhu.. so house warming is so not around the corner ye kawan2.. hehhehehe.. Except those yg betul2 rapat dengan aku hence tak kisah kalau nak tengok umah yg masih semak bak sarang hamster..huhuhuhu..

And then tengah kelam kabut tuh aku pegi Melbourne plak seminggu..

Then kerja sehari jek Isnin lepas.. sebab tuh lah sangat kelam kabut nak final handover whatever kan..

Now I'm on my study break! yahhhhooooooooooooo.. tapi sebab internet takde..sebab tuh tak sempat nak update blog.. tapi nama nye sajork study leave.. study nye NAN ADO! huhuhuhu.. I'm so screwed man.. (no surprise here..hehehe.. bila pernah aku tak screwed bila time nak exam kan..)..

Selasa.. first day of my leave.. aku busy monitor workers pasang grill kat umah.. and hantar sofa..Dan jugak masih jet lag.. alasan banyak jek bila malas nak belajar kan..

Rabu.. aku masih jet lag.. hahahhaha.. sungguh tipu kan.. tapi serius ah masih penat nak mampos.. banyak nye jalan2 masa kat Melbourne tuh.. huhuhhu.. dan jugak aku sebuk monitor orang pasang2 barang2 kat umah..hehehehhe..

So today.. dengan perasaan sedar diri yg ketara.. dan jugak dengan perasaan cuaks yg melampau..sebab dah tinggal berapa hari jek nak study kan.. huhuhhuu.. dan bila dah tak berapa muda nih.. bukan sahaja kadar metabolisma badan aku jek yg kurang..aku rasa kadar tahap kerajinan nak study untuk exam jugak dah kurang di tahap yg membimbangkan..hehehehe...

Dan sekarang aku kat office.. tadik ade makan2..and since umah aku 8 km jek daripada office sekarang..aku pon datang la join.. tak baik tolak rezeki.. hehhehe.. so alang2 dah sampai office nih.. aku study jek la kat sini.. atau lebih tepat study sket.. update blog jek yg lebih.. hehehhehe..

Anyway..aku kena sambung study.. kang petang2 penyakit malas aku datang balik..huhuhu.. so nanti next time la aku update pasal Melbourne ok.. I need more time to update 6 days of Melbourne.. hehehhe..gambar2 pon aku tak transfer lagik..

Till we meet again.. daaa...

2 comments:

qistory said...

wahh...dah balik...tak sempat ari tu aku nak order kangaroo dengan koala bear sekor...huhuhu

dot said...

halu.. dah balik dah.. kangaroo ngan koala bear palsu ade la aku tgk..yg hidup tak pegi tgk pon..hehehe..