Monday, August 24, 2009

Cerita malam pertama

Assalamualaikum..

Hehehhe..kata bulan puasa kan youolls kena lahsopan samtun lebih sikit..
Yesterday was spent lazing at my in laws house..Mak mertua memasak kat dapur..akak layan Resident evil kat depan nyeh..huhuhuhuhu..

Wahhh..rajin nye menantu siapa kah ini..ahahahhha..Padahal akak dah tgk wayang dah dulu..tapi masih nak tengok dengan bersungguh sungguh..hahahahah..

By the time movie abes baru hegeh2 masuk dapur tanye mak mertuaade apepe nak tolong tak..kwang kwang kwang..

Harus lah tinggal nak tolong makan jek nanti kan..huhuhhuhuhu..

Anyway..malam tuh husband kuar jumpa kengkawan dia..business meeting katanya.. jangan deting sudah ye yayang..huhuhuh..

So tinggal lah dot duduk layan tv ngan mak pak mertua..
Ade lah citer Fahrin nih kat Tv..wahhh..akak memang teruja jek kalau tgk fahrin..heheheheh..tapi takde la nak terkinja2 depan mak mertua kan..(plis refer above on the lebih sopan samtun thingee)..

Tapi citer nih sangat lah tak sesuai untuk tontonan bersama mak pak mertua anda..huhuhuhuh..Miang gile citer nih asek cakap pasal
1) Malam pertama
2) Hubungan intim malam pertama
3) Aksi2 manja2 antara Fahrin dan Umi Aida (demm..terlanggar masa nak amikkan bukucerita pon boleh di olah oleh penerbit leading to feeling2 terlebey..huuhuhuhu)..

Akak rasa nak nyuruk dalam almari kasut pon ade nyehs.. huhuhuhuhu..Takkan tetiba nak lari masuk bilik kan..Sgt tak comfortable okeh..

Walaupon teruja tengok fahrin (sempat lagik tuh)..tapi kejap2 jek aku menyumpah2 jalan citerdia..huhuhuhu..(ishk..rugi tak tengok sorang2..mesti leh senyum2 layan perasaan..hahahahahha)Fahrin sangat suwiiittt..hhehehhehe..

Seb baik lah tak lama lepas tuh anak sedara aku umur 7 tahun turun ajak Auntie dia nih layan dia main wii..hehehehe.. Lajuuuu jek akak lari nyehs..hahahahah...
Lepas tuh layan plak citer tauke raja lawak sampai kol 12..Jadik nye sekarang agak pening2 lalat otak tak cukup oksigentahap mild..hahahah..

Cepat lah pukul 4 petang..
Cepat lah pukul 4 petang..
Cepat lah pukul 4 petang..

Akak nak balik tidur sunat..
kah kah kah..

1 comment:

Noraishikin Mohd Salleh said...

haha...kiter pun tgk citer tu mlm td..rasa nk sepak je umie aida..hahaha..smpi part ending, mak nanges nyah. igtkan ada smbg lg, tp dh abes.wat abes air mata jerk.huhu