Thursday, August 13, 2009

Yuuhuu..

Akak vangge ngan diri sendirik hari nih noks.
Dengan gigih nyeh akak menahan godaan..dan masih berpuasa tatkala
saat ini..hehehe..

hari nih byk bosses nan ado di pejabat..jadiknye kami mengadakan
pesta perayaan hari gawai secara bersederhana..hik hik..
diorang diorang nih nak gi lunch jauh sikit la..Ala2 adventure 4WD gittew..

Tapik..

Akak poseee..
Akak dengan gigih nye bangun sahur kol 430 pagi tadik..
Uuwwaaa...
Mencciiiii tau diorang nih..time akak pose ajak makan ikan bakar lak..
huhuhuhuh..
Dan akak memang minat sesangat lah ikan bakar nih..huuu..

Tapik ape kan daya..dengan niat dan semangat keazaman yg teguh..
Aku babai jek la kengkawan ofis aku pegi lunch tadik..
Sob..sob..

So patut tak vangge nyahs? fatut tak? heheheheheh..
*sambil tersenyum vangge!

mak tak kire..bukak puasa kaluu.. mak nak gak beli kepak ayam madu..lagik nak beli..
erm..agak hairan anak perempuan ajaib sebab aku takde teringin apepe selain
kepak ayam madu tu..heheheh.. tapi nih baru pukul 434pm.. tunggu la lepas office hour karang..
jalan2 dalam klcc mesti ade jek hidung aku nak terhidu bau2an yg menjana perembesan air liur..haauu..

heheheh..poyos.. puasa sikit poyo jek lebih..
Dah la pahala puasa dah kurang tiga suku nih..sebab tadik tengok gambar fwd oh bulan yg ade
wife Radhi OAG berpakaian seksi dan bercium2an sesama jantina..vahhh..vahh..
Dah scroll email sampai bawah baru terasa berdosa tengok gambar2 tak senunuh time puasa nih..hik hik..
Tak perasan takpe kan youolls..macam kalau kita puasa kita tak ingat lalu kita makan..heehhehe..
Tapi aku tak pernah tak ingat aku tengah puasa..huuhhuu..

Tadik jugak my lovely sister kasik link amende tah pasal money back guarantee exercise program amende tah..
Akak tengok..start pukul 545 pagi sampai 645 pagi, terus tak pikir panjang untuk menutup window website itu..hhehehhe..
Hang biar betik yong nak bersenam pukul 545 pagi! hahahaha..
Akak kalau bersenam pukul 545 petang pon belom tentu berselera lagik..hahhaha..

Siigghh.. asek komplen nak kurus badan..tapi tak nak work out..
Makan plak mengalahkan anak gajah baru lahir 2 bulan..huhuhu..
Sejak pindah rumah, herbalife aku ade 3-4 botol belakang boot kereta husband..
hahahaha..husband dah banyak kali nak buang tapi dot in denial..big time..

"jangan la buang..sayangg laa..mahal tuh ite beli..nanti ite minum lah"..

hahahaha..husband kata kalau food poisoning jgn cakap dia tak nasihat awal2..hehehe..
Sebab dia sakit yakin dah tak elok sebab berjemur siang malam dalam boot kereta..
So patut ke dot minum balik herbalife tuh?

"Herbalife di tangan kananku.."
"Nasik lemak rendang daging hasil jualan kakak tepi simpang nak masok highway nkve ditangan kiriku"
"Aku tak tau mana yang.. akan menjadi ape aku pon dah tak sure liriknya.."

Ok..puasa tak elok bebel banyak2..(note: Lepas dah nak sama panjang ngan cerpen mingguan baru nak sedar ye dot? hehehe)..Besok kita sambung lagik okeh..

PS: Zue..bila kau dah takde event berhip2 horay cakap ngan aku eh..aku banje teh tarik nak? sambil buat muka sweet nak pinjam harta kau..hahahahah

PPS: Ayong..lepas u uploadkan blog i nih kita balik mau? hehehe..

PPPS: Ikan di laut..asam di darat..dalam perut aku bertemu jua..

2 comments:

dazzledalie said...

herba life tu kena cekal kan..kalau idok sama je macam membeli minuman tambahan seperti milo..

nak masuk bulan pose dah..makan je bebanyak..nanti pose kurus aaa :D

(mmg syaitan sgt kan, org pose lagi disuruh makan)

a.z.n.e.e said...

wei, dh expired dh herbalife ko tuh...