Friday, May 13, 2011

Pre Pulau Mutiara :)

Esok nak pegi Penang.
 
Eksaited.
 
Kenapa?
 
1) 1st time sejak kenal Leman 13 tahun (including being married nearly 4 years), pegi Penang berdua. Wahahahhahaha.. B..oleh lah kami merealisasikan impian untuk bercanda di tepian Batu Feringi sambil berdoa jgn la Tsunami.. kemudian berdeting di Taman Bunga..
 
2) Nak makan banyak2..
Bersedia untuk menambah gemok kan badan sekilo dua.. Akak redho! huhuhuh..
Lepas tuh kita pulun pegi gym dan ganti puasa (astagfirullah.. niat dah terpesong :P)
 
Antara list makanan kami --> Nasik kandar, pasemboq, sotong kangkung, goreng pisang (bos aku claim sedap nak mampos nih), cucuq udang (nih pon bos aku claim sedap nak mampos. Bole caye ke boss nih? hehe), rojak buah .............
 
3) Isnin cuti tak payah pegi kerja.. yattaaa!! Nak plak tuh keja dah siap untuk boss review isnin nih.. menggelupur aku nak kasik siap tadik.. ingatkan lepas balik bercuti sempat hantar..sekali dia nak isnin.. seb baik aku tak terberak dalam suar mengenangkan tahap ke-menggelupur-an aku siang tadik.. huhuhuhu..
 
4) Dah selamat mobile check in.. I prefer web check in.. tapik bila balik umah baru teringat.. nak print pakai ape? tapak tangan Hiro ade le.. hehehe
 
5) Kitaorg mmg sentiasa eksaited kalau bab bab ajak pegi bercuti nih.. hehehhe..
 
penang-bridge-12 gambar di plagiat dari google. http://travel.bf-1.com
 
Oklah..
 
Esok flight pepagi buta, beg pon lom kemas nih..
 
Sekarang nak prektis cakap loghat utara ngan Hiro..
 
Cek mintak diri dulu noo.. hangpa jalan notty2 (hangpa ingat orang utara tak reti cakap omputih ka? hehe).. Sambil prektis kirap2 tangan gaya mami jarum!
 
XoXo

2 comments:

Sash said...

babe,jangan lupe char koew teow and nasi kandaq beratur!!bestestest okeh! nway, me from penang derr ;)

Anonymous said...

Sash. Char Koay teaw kat mana best? Smlm kat padang kota tak best. Ok. Malam ni I cuba pegi beratur kalu tak kenyang sgt. Hehe