Saturday, July 11, 2009

Kittens for Adoption

Youuollss...

Anak2 kucing Ayong dah besar.. dan chomel2 belaka..
So dot nak advertise kat sini.. ade tak sesapa nak adopt kitten?

Sebab kitaorang kan dok apartment.. tak mampu nak jaga byk2 sgt..
Nanti takut mengganggu jiran keliling..

Dot tertinggal cable.. tapi i serius tak tipu comel ok..

Kitten #1: Koko
Description: Budak nih macam leader of the pack.. jantina adalah gegirl.. sgt aktif.. base kaler adalah putih.. tapi ader tompok pada kiri dan kanan telinga kaler coklat.. hence nama dia koko.. dia nih faveret opah...

Kitten #2: Romeo
Description: Muka macam pakai topeng zorro.. jantina adalah boboy.. easy temper..

Kitten #3: Tum Tum
Description: Muka adalah hitam.. hahahahha.. sangatttt chomelll.. opah kata "hitam legam nye muka dia.." tapi dia nih adalah faveret dot.. sangattttt chomelll.. bulu kening panjang.. muka macam professor tua.. hahahahha... dan jugak yg paling gemok.. dot masih cuba usul proposal pada leman untuk adopt dia.. tapi masih tak berjaya.. huhuhuh..jantina adalah boboy..

Kitten #4: Si Puteh
Description: Base kaler puteh.. plus beberapa tompok hitam pada badan.. tapi byk puteh daripada hitam.. jantina adalah gegirl..

So sesiapa yg sudi nak adopt diorang nih.. sila buzz me okay.. nak datang tengok dulu pon boleh..
Boleh amik after putus susu dan belajar makan sendiri.. all kitten dah berjaya di toilet train oleh ayong..hehehhe..

3 comments:

Fertzy said...

hahahhaa Dot....lawak lak baca experience ko kat situ. ko masuk department mana weh? ko buat aper dkt situ? ke ko satu department dgn Syaf?

fert @ ngeletiak.blogspot.vom

eh, soklan kepoci no.2......masuk situ gaji lebat tak?? ekekkeke

dazzledalie said...

a ah..gaji mesti lebat kann..wuwuwuwu..nak jugak..

dot said...

Fert..
Syaf kat tempat org jaga duit..aku kat tempat org analisis risiko..hehehe..
Mana leh disclose gaji kat blog.. ekau gilo? heheheh..nanti tak sampai sebulan keja, akak dah menganggor nyeh..Tapi cukup la nak bagi kucing2 aku makan..hehehehhe..

Dalie..tak hebat macam gaji baiya kau pon :P ..kau tanak tambah "anak" ke nyah? hamek la sekor..heheheh..