Saturday, July 11, 2009

7 July 2009

Alhamdulillah..
Today mark our 2nd wedding anniversary..
Yeay.. say yes to being stuck with your annoying wife, husband.. hehehehe..

Since baru jek start keja kat KL kan..
and dot masih belom dapat menerima waktu kerja yg baru..

Dot pon macam tak amik kisah sgt anniversary kali nih.. sbb hidup masih kelam kabut.. kad pon lupa nak beli..tapi bila bangun tido pagi tuh.. tengok husband dah letakkan 2 anniversary kad atas meja solek.. sooo sweet husband i you.. hehehehhe.. Terus bini dia rasa bersalah plak.. (note to self: waktu lunch karang kena singgah memory lane..hehehe)

Dot sajes kat leman kita tapau jek makan kat umah hari nih.. hehehehhe..

Memula tuh ingat kan nak seprais.. tapik cam takut leman ade plan lain..
So dot cakap la camnih kat dia..

"Husband..besok sayang ade surprise tau.. Cuba teka ape?"

--> "Tatauu.."

"Teke jek laa.."

--> Abang tau..sayang nak masak untuk husband ye?"

huhuhuhhuuh... OUCHHHH.....ape kahhh..laki mak nih perli nih noks.. akak gas pon belom beli lagik nih.. hahahahha..dia nak suh masak pakai dapur arang kah? huhuhhuu.. mungkin jugak dah tiba masa nye akak gi redeem gas free akak tuh..hahhahha..

But anyway.. sorry lah hasben.. honey nye surprise yg tak berapa nak surprise tuh just nak beli kan Chillies take away.. hhahahahah.. kate akak keja kat KLCC skrg kan.. easy access to lots and lots of kedai.. yg seperti memanggil manggil duit ku yg tak seberapa nak ado nih.. hahahhaha..

Interframe: Gaji baru bulan June masok bulan july nyeh.. akak menggelupur kepanasan tambah bila tengok kiri kanan sale.. huhuhuhuhu.. hanyo mampu nangeh dalam hati.. huk huk..

So anyway... malam tuh aku beli BBQ Ribs utk leman.. dan monterey ciken utk aku.. tapi makan kat umah tak best macam makan kat kedai.. huhuhhu.. sampai umah semua pon dah sejuk.. walaupon panas kan balik pon tak best.. huhuhhu.. itupon dah antar Hiro balik umah auntie Yong dia.. kalau tak, nak makan pon tak senang.. hahahahha..

Lepas tuh agenda tengok Ghost Whisperer dan CSi kat Tv.. hahahhaa..

Wahhh.. sungguh creative kami menyambut anniversary pada tahun ini kan.. hehehhe..

Tapi kite postpone semua nak celebrate kat Phuket next week.. Kena mintak trip advisor advice daripada dalie nih.. okla.. topik phuket utk post lain..

To my husband.. Happy 2nd Anniversary.. I enjoy every second being your wife.. mmwwahhhhhss...

2 comments:

dazzledalie said...

selamat pegi phuket! selamba keje 3 minggu cuti seminggu wakakakaa

stay mana? patong/karon or kata/surin or kamala?

http://crookedlittlemind.blogspot.com/2009/02/phuket-travel-guide-ep-1.html

http://crookedlittlemind.blogspot.com/2009/02/phuket-travel-guide-ep-2.html

abaikan apa yg aku melalut mak enon kat situ.amik isi penting je.

jgn lupa bikin tattoo! and get to see ppl wasted.

dot said...

hahahha.. ketaq lutut nak mintak cuti pada bos semalam noks..

AKu dah khatam 3-4 kali travel guide kau tu..

Ade soklan..kalau lapik tikar, masuk pasir gak ke? wakakakakakaka.