Tuesday, April 14, 2009

Usia percintaan yang ke-11 tahun

Hari nih genap 11 tahun dot dan abang leman bercinta.. hehehhe..

Kalau kawen 11 tahun.. anak pon dah masok darjah 3..hahahha..
Tapi sebab baru kawen (perasan baru padahal dah lama tak baru)..and anak pon takde lagik.. anak kucing ngan anak tekak masing2 jek la yg ader..

Anyway, pagi tadik sebelom gi keja.. dah janji nak dinner sama..
and dah pesan jugak kat Opah takyah masak byk sebab kitaorang tak makan kat umah..

So bila balik tadik..walaupon macam dah malas nak kuar balik.. terpaksa lah kuar jugak.. memandang kan Opah aku tak masak extra..hahahahha...

Biler dot balik.. tengah berehat2 ngan husband..tetiba terpandang kad and bunga ros sekuntum kat cermin pada almari.. hehehhe.. terus hilang penat aku..



Nih kad dia..chomel jek..


Oleh sebab isi kandungan kad tidak berunsur lawak lucah orang dah kawen..boleh lah dot share kat sini.. (disclaimer: Sape agak2 lemah semangat nengok dot layan jiwang..sila skip terus part nih..atau kalau agak2 tak lalu.. tapi lalu2 kan jugak..sediakan la plastic bag, kot 'kome' nak 'menugai' karang (kamus negeri perak: 'kome' = korang, 'menugai' = muntah)..

=========================
Honey,
Eventhough abang punya "PDA" dah kurang..cakap "i love you" pon dah kurang.."hug' pon dah kurang..Tengok "wayang" pon dah kurang.."dating" pon dah kurang..but i think yang tak pernah kurang..My love to you tak pernah kurang..tapi makin bertambah each and every second..
I love you honey with my heart and soul forever..

==========================

Perrghhh...hamek kau bila abang leman dah start jiwang..hehehhe..
siap kad tuh bila bukak nyanyi lagu..

"you are my sunshine.. "

hahahaha..chomel.. and it makes me very happy..Tapi sebenar nye tak kurang pon mende2 yg dia mention tuh..

And dot jugak ade sedikit guilty..sebab aku satu apah pon tak prepare..hahahha..
Dulu before kawen..14 April nih acara gilang2 gemilang nih..hehehhe..lepas kawen pon gilang gemilang jugak.. tapi lately nih dot kan cam byk benor mende nak di pikior nye..huhuhu..

Kitaorang kuar dinner ke sini..


Superb food.. kitaorang order ayam apemende tah.. fries semangkok.. ikan barracuda amende tah..lemonade utk leman dan air berharga RM11.90 yg rasa-sebijik-macam-ubat-demam untuk dot..Dot tak lalu nak abes kan pon..agak2 minum utk kaver RM6 jek..hahahha..sambil makan sambil dengar lagu2 live band dpd tingkat bawah..soooo biyutifulllll...mak suke.. mak suke..

lepas tuh pusing2 Curve skejap then acara bersambung di bilik tido..

Panas..panas..panas..hahahahha..

Serius panas.. malam nih nak ujan gamak nye..

Tapi takat cuaca jek la panas..

Adegan panas??? --> Ape giler 'kome' nak ber adegan panas lepas baru melantak ayam + ikan + fries + air yg tak sedap!!! kenyang kebuntat nih weih.. So..adegan panas kite postpone lah hari khamis malam jumaat..hahahahah...

Untuk suami tersayang, Happy 11 Anniversary.. Untuk hadiah tahun nih..you belikan I sofa..I belikan you meja makan ok..heheheheh..I love you lots lots.. mwahhhsss...

PS: Semalam kitaorang dah amik kunci umah baru..yeayyy..

5 comments:

A.Z.N.E.E said...

Well..
Happy Anniversary!

dot said...

Well..
Tenkiu Puan Aznee! :)
Bile kau nak datang melawat Opah? dan Hiro dan chalie dan Tamteh dan TJ?

Cikinto Marcello said...

happy anniversary kak ina & abg leman =)

sungguh romantik suami anda yer!

mak pun suke nyah..hahahaha =))

dazzledalie said...

sungguh lama percintaan mu itu noks..congrats2..hehe

apakah? potong stim tul haha

qistory said...

huhu...sebelas thn ek...lama giloss... anyway selamat anniversary ke 11